Google anunță închiderea Google Sites. Vă oferim soluții avansate de hosting web pentru continuitate online a site-ului


PHPServer - Găzduire web SSD - Înregistrare și Prelungire domenii web - cPanel, email, FTP, ip-uri dedicate - certificate de securitate SSL - 2023

Google a anunțat închiderea serviciului Google Sites în martie 2024

Cei care au site-ul creat la Google site vor beneficia de redirecționare către profilul Companiei Google până pe 10 iunie 2024

Anunțul privind închiderea Google Sites ne solicită să acționăm rapid pentru protejarea prezenței online a afacerii tale. În acest context, echipa noastră îți oferă soluții avansate de hosting și suport personalizat. În acest fel facem tranziția către o platformă alternativă cât mai fluentă și eficientă posibil. Cu expertiza noastră în servicii de hosting web pentru WordPress, putem efectua o migrare fără probleme majore și un transfer sigur al conținutului către o platformă mai stabilă și mai flexibilă. În plus, suntem aici pentru a te ghida și pentru a-ți oferi asistență în fiecare etapă a acestui proces. De asemenea ne asigurăm că afacerea ta nu va întâmpina niciun impediment în această tranziție crucială.

Cei care doresc inregistrare a unui domeniu web .ro cu hosting o pot face aici: https://www.phpserver.ro/cerere-oferta-hosting/

Maximizează performanța și fiabilitatea site-ului cu servicii de hosting profesional

Maximizează performanța și fiabilitatea site-ului tău web, cu serviciul de migrare site de la Google Sites către o platformă de hosting profesională. Echipa noastră îți oferă soluții personalizate pentru a-ți îmbunătăți site-ul și a-l face mai rapid și mai sigur pentru vizitatorii tăi. Cu suport tehnic specializat și opțiuni flexibile de scalabilitate, te asigurăm că vei avea tot ce ai nevoie pentru a-ți crește afacerea online. Alege acum soluțiile noastre de hosting și fii gata să impresionezi!

Îmbunătățește performanța website-ului

Asigură o experiență de navigare rapidă și plăcută pentru vizitatorii tăi! Beneficiază de suport tehnic specializat pentru performanță optimă!

Ai mai multă fiabilitate și securitate

Protejează-ți site-ul împotriva amenințărilor cibernetice și căderilor neașteptate! Păstrează datele în siguranță cu backup-uri automate și securitate avansată!

Primești suport web și tehnic specializat

Ai nevoie de ajutor? Echipa noastră de suport este aici pentru tine! Primești consultanță specializată pentru migrare și optimizare pe noua platformă!

Cu un site propriu la care poți avea acces la un panou de administrare pentru flexibilitate și scalabilitate

Alege planurile de hosting care se potrivesc nevoilor și bugetului afacerii tale! Scalabilitate garantată pentru a face față oricăror creșteri ale traficului!

Ești gata să îți optimizezi site-ul pentru performanță și fiabilitate? Află mai multe despre serviciile noastre de hosting și începe migrarea astăzi!

Transpunând site-ul web pe o platformă de hosting profesională, vei beneficia de o serie de avantaje. Cele mai importante sunt legate de viteze de încărcare mai rapide, securitate sporită și suport tehnic specializat. Cu soluțiile noastre personalizate, vei avea instrumente necesare pentru a-ți consolida prezența online și a-ți atrage mai mulți vizitatori. Vei face o alegere inteligentă pentru viitorul afacerii tale. Alege acum soluțiile noastre de hosting și fii pregătit să-ți duci afacerea la următorul nivel