Politică de confidențialitate


PHPServer - Găzduire web SSD - Înregistrare și Prelungire domenii web - cPanel, email, FTP, ip-uri dedicate - certificate de securitate SSL - 2023

Cine suntem

SC SIPROTEH SRL, Cod Unic de Înregistrare 17670510, Nr. Înmatriculare J34/389/2005 cu adresa sediului în Str. Bucuresti 51-55, Alexandria, TR.
Adresele siturilor web sunt: https://www.phpserver.ro si http://www.csdesign.ro

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Formulare de contact

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, www.phpserver.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul paginii de contact, sau formularele de contact rapid din paginile serviciilor, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Paginile din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole, harti etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Datele transmise prin formularele de contact si contact rapid se transmit automat prin email-ul nostru.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SC SIPROTEH SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină SC SIPROTEH SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, firme de facturare si contabilitate, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului si contului de hosting;
  • pentru facturarea serviciilor si pentru administrarea contabila;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc;

Informații de contact

SC SIPROTEH SRL